Arda Turan kupayı Mehmet Ağar'a hediye etti

Bilbao'yu yenerek UEFA kupasını kazanan A.Madrid'de oynayan Arda Turan, maçın ardından yaptığı açıklamalarda Mehmet Ağar'a selam gönderdi. Turan, 'Buradan sevgili Mehmet Ağar'a da selamlar olsun. Beni çok severdi ve burada olmak isterdi. Kendisine armağan olsun bu kupa. Yanlış anlaşılmasın, siyasi kimliğiyle alakalı bir durum değil' diye konuştu.

UEFA Avrupa Ligi finalinde Bilbao'yu mağlup eden A.Madrid'de oynayan futbolcu Arda Turan , maçın ardından NTV Spor canlı yayınına bağlandı ve çarpıcı açıklamalar yaptı. 

Şampiyonluğun ardından Türk bayrağıyla o sevinci yaşadığı için çok mutlu olduğunu belirten Arda Turan , 'Bunun bir tarifi yok. Söylenecek bir şey yok, çok mutluyum. Mehmet Ağar 'da şu anda içeride. Burada olmasını isterdim. Yanlış anlaşılmasın siyasi olarak demiyorum ama kendisini çok severim.' ifadelerini kullandı. 

Arda, maç sonunda büyük bir sevinç yaşarken, kupa törenine göğsüne astığı Türk bayrağıyla katıldı. 

'Siyasi kimliğiyle alakalı değil'

Kupayı şu anda cezaevinde bulunan Mehmet Ağar'a hediye etmek istediğini söyleyen Arda; 'Buradan sevgili Mehmet Ağar'a da selamlar olsun. Beni çok severdi ve burada olmak isterdi. Kendisine armağan olsun bu kupa. Yanlış anlaşılmasın, siyasi kimliğiyle alakalı bir durum değil. Sadece çok sevdiğim bir abimdir ve iyi bir Galatasaraylıdır. Ona da selamlarımı iletiyorum.' şeklinde konuştu.