Saldırıda hayatını kaybedenler uğurlanıyor

Ankara katliamında yaşamını yitirenlerden otopsi işlemi tamamlananların cenazeleri ailelerine teslime edilmeye başlandı. Adli Tıp önünde de acılı bekleyiş sürüyor.

13 Mart'ta Ankara'da düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden 37 kişinin cenazesi ailelere teslim edilerek toprağa verilmeye başlandı. 

Kızılay Meydanı Güvenpark'ta otobüs durağı önünde düzenlenen bombalı araç saldırısında hayatını kaybeden Milli Eğitim Bakanlığı personeli Sibel Çetinkaya (55), üniversite öğrencisi Feyza Acısu (20) ve güvenlik görevlisi Murat Gül (27) Ankara Karşıyaka Mezarlığı'nda öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazlarının ardından defnedilecek.

Ankara saldırısında yakınlarını kaybeden ya da yakınlarından haber alamayanların hastane ve Adli Tıp Kurumu’ndaki bekleyişiyse sürüyor. 

Keçiören ve Yenimahalle belediyeleri Adli Tıp bahçesindeki alanda yakınlarını bekleyenler için çadırlar kurdu.

Al Jazeera Turk’un haberine göre, Akay Hastanesi’nde sağlık görevlisi olarak çalışan 37 yaşındaki İsmail Karagöz de kayıplar arasında.

2 çocuk babası İsmail Karagöz’ün yakınları, Karagöz’ün ya otobüste ya da tam otobüsten inerken saldırının gerçekleştiğini düşünüyor. Karagöz’ün o saatlerde akşam mesaisi için işe gittiğini aktaran yakınları tüm hastaneleri iki kez araştırdı ancak sonuç alamadı. Son çare olarak da Adli Tıp’a gidip DNA örneği verdiler.

Kategoriler

Güncel Türkiye Gündem



Yazar Hakkında