Samatya’daki saldırganın eşkâli belirlendi

Samatya’da Marissa Küçük’ün boğazı kesilerek öldürülmesi ve 4 yaşlı kadının yaralanması olayları ile ilgili olarak polisin soruşturması devam ediyor. Emniyet kaynakları meydana gelen olayların aynı kişi tarafından işlendiğini ve eşkâlinin belirlendiğini belirtiyor. Polis saldırganın kimliğini tespit emek için soruşturmasını sürdürüyor.

Emniyet güçlerinin yaşanan saldırılar hakkındaki geniş çaplı soruşturmasını sürdürüyor.  Görgü tanıkları ve güvenlik kameralının kullanarak eşkâli belirledi. Saldırganın 30-35 yaşlarında olduğunu belirten polis kaynakları 17 Aralık 2012’de Şişli Lala Şahin Sokak’ta Vehbiye Çelik isimli bir kadına yönelik gerçekleştirilen saldırının da Samatya’da meydana gelen olaylarla bağlantısı olduğu ihtimali üzerinde duruyor.

Eşkâli belirlenen saldırganın yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

28 Aralık 2012 tarihinde Samatya'da oturan 85 yaşındaki Maritsa Küçük, tek başına yaşadığı evinde uğradığı saldırı sonrasında hayatını kaybetmişti. Samatya sakinlerini endişelendiren saldırılar ve cinayet girişimleri bu cinayetten sonra da devam etmişti.

Kategoriler

Güncel Türkiye