Sinop’ta yaşananlara twitter’da kim ne dedi?

Sinop’ta BDP’li milletvekillerine yapılan linç girişimine twitter’dan verilen tepkiler şöyle:

Yeni Şafak gazetesi yazarı Hilâl Kaplan:

‏@hilal_kaplan: Sinop Emniyeti ve Valiliği suça ortak olmaya kararlı anlaşılan.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik: ‏

@hc_huseyincelik: BDP'lilerin Sinop ziyareti esnasında ortaya konan provokasyonu kınıyorum. Her siyasi parti çok rahatlıkla 81 ilde faaliyet yapabilmelidir

Sanatçı Ferhat Tunç:

@ferhatttunc: Sivas'ta yaşananlar Sİnop'ta tekrarlanıyor gibi... Linçci güruh içeri yanıcı madde atıyormuş ve Polisin mudahale etmediği söyleniyor!

Yazar Şebnem İşigüzel: ‏

@Sebnemisiguzel: Başın öne eğilmesin aldırma gönül aldırma! Şehriniz ceza çekmeye gelenleri çok ağırladı.Kara tarihi silmek yerine ayıp ettin Sinop.

Agos gazetesi yazarı Yetvart Danzikyan:‏

@yozgatedirnetra: akp sinop'taki tablonun sorumluluğundan sıyrılmasa iyi olur. 2 ay öncesine kadar öcalan'ı asmaya, bdp'lileri meclis'ten atmaya kalkan kimdi?

Vatan gazetesi yazarı Ruşen Çakır:

@cakir_rusen: Sinop'taki heyetten S. S. Önder ile konuştum. Takviye olarak asker gelmiş ama kuşatma sürüyormuş. Programlarını sürdürmekte kararlılar.

Today’s Zaman gazetesi editörü Celil Sağır:

@csagir: Sinop'ta BDPlilere saldirmaya calisanlar, ulkeyi 'korumak' yerine daha fazla ayristirdiginin farkida midir? Akil tutulmasi bitsin artik.

Gazeteci-yazar Fuat Uğur:‏

@FUATUGUR: Sinop valisi ve emniyet müdürü en hafif deyimiyle bu beceriksizlikleri nedeniyle zan altındadır. Bu ziyaret sürpriz miydi?

Yeni Şafak gazetesi yazarı Murat Aksoy: ‏

@murataksoy: Nedir Sinop'ta olan. 2013 teyiz 1993 de değil

Kategoriler

Güncel Gündem

Etiketler

tepki