Koptaş ve Kıvanç’a soruşma açılmasına Twitter’dan tepkiler

Rober Koptaş ve Ümit Kıvanç’a, Hrant Dink cinayeti davasında çıkan kararı eleştirdikleri için soruşturma açılması Twitter’da bugün en çok konuşulan konulardan oldu. Tepkiler şöyle:

 

eksihabermas ‏@eksihabermas Yargı hiç şaşırtmıyor:Hrant Dink davasında verilen kararı eleştiren Rober Koptaş ve Ümit Kıvanç'a soruşturma açılmış.

haberola ‏@haberola agos yayın yönetmeni @rober_koptas ve ümit kıvanç'a suç duyurusunda bulunuldu. hrant dink'i onlar mı öldürmüştü?

beytullah emrah önce ‏@beytullahemrah 'hassas vatandaş' dilekçesinde şöyle yazmış: 'rober koptaş ve ümit kıvanç adlı TC vatandaşların (belli ki ermeni) hrant dink davası ile...'

Mehmet's KILIÇ ‏@mehmetsklc hukuk devleti!!!!!!! Hrant Dink davasında verilen kararı eleştiren Rober Koptaş ve Ümit Kıvanç’a soruşturma açıldı.

Tuğçe Erçetin ‏@tugceercetin Adaletsiz bir sonuca karşı gelenlere (Dink davası için)  soruşturma açılırken C. Önkol soruşturması haksızlıkla/adaletsizlikle bitiriliyor.

Dilek Altuntas ‏@heliopora @AGOSgazetesi '(belli ki ermeni)' ne demek yahu? al işte mis gibi nefret söylemi! hrant'ı öldüren tam da bu işte! ırkçılık, kafatasçılık..

arlet polat ‏@arletpolat Türk adaleti!! durmak bilmez “@AGOSgazetesi: Hrant Dink davasında verilen kararı eleştiren Rober Koptaş ve Ümit Kıvanç’a soruşturma açıldı.

Y. Emre Kocabasoglu ‏@Kocabasoglu  (2) Çünkü Dink davasında rolü sorulanlar 'Devletin adamları'dır ve yargının asıl görevi her hal ve durumda devleti korumaktır

yetvart danzikyan ‏@yozgatedirnetra bu arada şunu da buradan beyan edeyim. evet ben de öyle düşünüyorum..savcı gelsin beni de soruştursun.

Aslin ♕ ‏@TheTimeIsQueen @rober_koptas mide bulandırıcı ! Bu insan görünümlülere laf anlatılsa da boşa !

vivetkanetti ‏@vivetk Ve savcı nasıl bu Türk'ün  'belli ki Ermeni' başka Türklerle alakalı ihbarını işleme koyuyo? anlatsın hadi bize o 300 imzacı. bekliyoruz.

zeynep ekim elbaşı ‏@zeynep_ekim belli ki ermeni! velev ki ermeni?!

Zeynep Erdim ‏@zeynep_erdim  maillarimin sonuna 'sevgiler, zeynep' yerine 'belli ki Ermeni, zeynep' yazmaya karar verdim.

Batuhan Kurtaran ‏@batukurtaran Koptaş ve Kıvanç hakkında soruşturma açılmasını isteyen insan, dilekçesine 'belli ki Ermeni' notunu düşmüş. Yazık, nefretle yaşıyorlar!

Dağhan Irak ‏@daghanirak Muhbir vatandaş 'belli ki Ermeni' (yazıyor bunu) diye şikayet ediyor, savcı da işleme koyuyor. Ne diyeceksin ki?

Ertugrul YILMAZ ‏@Ert_Ylmz 'belli ki Ermeni' davası. Söyleyenin değil Ermeni'nin yargılandığı dava. Aferin size

Dink davasında verilen kararı eleştiren Koptaş ve Kıvanç’a
soruşturma haberini okumak için tıklayın:

 

Kategoriler

Güncel Gündem

Etiketler

tepki