Kumkapı’da cinayet

Kumkapı’da, Ermenistan uyruklu bir kadın ve erkek, tartıştıkları ev sahibini bıçaklayarak öldürdü. Şahıslar cinayet sonrası bavullarını toplayarak kaçmaya hazırlanırken olay yerine gelen polis ekiplerince yakalandı. Grigor I. polise verdiği ilk ifadesinde, Cemal T.’yi kız arkadaşı Sedu B.’ye cinsel tacizde bulunduğu için öldürdüğünü söyledi. Polisin yaptığı incelemenin ardından Cemal T.’nin cesedi Adli Tıp Kuruma’na götürüldü.

Olay, saat 01.30 sıralarında, Şehsuvarbey Mahallesi Işın Sokak üzerindeki ahşap binanın giriş katında meydana geldi. İddialara göre, 49 yaşındaki Cemal Tezel, evini İstanbul’da kaçak olarak çalıştıkları öne sürülen Grigor Ishkhanyan ile Sedu Beginyan’a kiraladı. Gece saatlerinde Tezel ile şahıslar arasında tartışma çıktı. Sözlü sataşma kavgaya dönüştü. Seslerden rahatsız olan komşular durumu polise bildirdi. Kavganın büyümesi üzerine iki kiracı Tezel'i defalarca bıçakladı. Olay yerinde hayatını kaybeden ev sahibinin cesedini saklamaya çalışan şahıslar, bir yandan da evdeki eşyaları bavullara koyarak kaçmak istedi.

Kavga ihbarı için gelen polisler, evin içine girdiklerinde cesetle karşılaştı. Ermeni şahıslar kaçamadan gözaltına alındı. Grigor ve Sedu, sorgulanmak üzere Kumkapı Polis Merkezi'ne getirildi.

Grigor I. polise verdiği ilk ifadesinde, Cemal T.’yi kız arkadaşı Sedu B.’ye cinsel tacizde bulunduğu için öldürdüğünü söyledi. Polisin yaptığı incelemenin ardından Cemal T.’nin cesedi Adli Tıp Kuruma’na götürüldü

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, evin içindeki delilleri topladı. Tezel’in yakınları ölüm haberi üzerine sinir krizleri geçirdi.

Gözaltına alınan şahıslardan Grigor Ishkhanyan, ifadesinde, Tezel’i kız arkadaşına sarkıntılık yaptığı için öldürdüğünü iddia etti. Tezel'in komşuları, 'Gece saatlerinde kavga sesi duyduk. Olayı polis ekiplerine haber verdik. İçeride Cemal Tezel’i öldürdüklerini öğrendik“ şeklinde konuştu.

 

(Kaynak: CİHAN)

Kategoriler

Güncel Türkiye