Erdoğan, Kazlıçeşme’yi adres gösterdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 1 Mayıs kutlamalarına ilişkin, “21,5 milyon oy almış parti olarak toplantılarımızı Kazlıçeşme’de yapıyoruz. Siz neden kutlamalarınızı Kazlıçeşme’de yapmıyorsunuz?” dedi.

Partisinin grup toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajlarından satır başları:

- (Bazı sendikaların 1 Mayıs’ı Taksim Meydanı’nda kutlamak istemesine ilişkin) Yarın orada İçişleri Bakanlığı’mız tüm ekipleriyle her türlü tedbiri alacak. Alanda bu tür bir kutlamanın yapılmasına izin vermeyeceğiz. Kazlıçeşme’de kutlamalarını yapsınlar. Sendikalardan ülkem, milletim adına inatlaşma değil, anlayış bekliyorum.

- (CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç’in Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’e yönelik sözleri için) Benim dilim o şahsa milletvekili ya da adam demeye varmıyor. Bir müsfette tarafından Bakanımıza, bir hanımefendiye, bir eşe, bir anneye ağza alınmayacak ifadelerle saldırı düzenlendi. Bu saldırıyı, bu edepsizliği, bu şenayeti şiddetle kınadığımızı ifade etmek istiyorum.

- (CHP ve MHP genel başkanları için) Sizin rahatsız eden ne, gözünüzü neden bu kadar kan bürüdü? Kan tutkusu, bu kan sevdası ne? Ölmeyi, öldürmeyi, ölümleri seyretmeyi çok seviyorsanız, sokakları, kalleşçe terörize etmeyi bırakın, gidin dağlara yurtdışına çıkacak teröristlerin önüne kesin.

Kategoriler

Güncel Gündem

Etiketler

Sendika Kazlıçeme