Bahçeli: Ermeni olanlar çoktan tükenmiştir

MHP lideri Devlet Bahçeli, grup toplantısında yaptığı konuşmada, partisinin seçim bürosuna yönelik saldırıya ilgili “Hrant Dink değil ülkücü Cengiz’dir. Görülen odur ki alayı birden Ermeni olanlar çoktan tükenmiştir. Alayı birden PKK’lı olanlar tükenmiştir. Esenyurt’taki saldırganlığı karşıt görüş diye sunmak edebe sığmaz” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin seçim bürosuna yönelik saldırıya ilgili “Yazılı ve görsel medya uzun süre sessizliğini korumuştur. Sanki hiçbir şey olmamış gibi yayınlar yapmıştır. Çünkü adı Hrant Dink değil ülkücü Cengiz’dir. Görülen odur ki alayı birden Ermeni olanlar çoktan tükenmiştir. Alayı birden PKK’lı olanlar tükenmiştir. Esenyurt’taki saldırganlığı karşıt görüş diye sunmak edebe sığmaz” dedi.

İşte Bahçeli’nin sözlerinden satır başları:

Türkiye’nin bugünkü kargaşa ortamından faydalanmaya çalışıyorlar. MHP’yi ateşin içine nasıl çekeriz hesabındalar. Türk siyaseti, milli irade Esenyurt’ta saldırıya uğramıştır. Şimdilik aralarında yaşı 17 olan birisinin de bulunduğu gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Dün hükümet sözcüsünün yaptığı açıklamalar beyanları maksadını aşan değerlendirmelerle doludur.

Bir tanesi 97 doğumlu bir ailenin fertleri belli bir yerlere mensubiyetleri var demiştir. Anlaşılan hükümet sorgusu devam eden kişileri suçlu ilan etmiştir. Hükümet sözcüsü gözaltındaki şüphelilerden belli bir yerlere mensubiyetleri var demekle neyi kastetmektedir?

Bu şahsiyetler nereye mensuplardır? Bunlar PKK’nın tetikçileri midir? Bekliyorlar ki Türk milleti birbirine düşsün. İstiyorlar ki MHP sokağa insin, çatışmanın tarafı haline gelsin. Biz tahrik kampanyalarına şans tanımayacağız.

Yazılı ve görsel medya uzun süre sessizliğini korumuştur. Sanki hiçbir şey olmamış gibi yayınlar yapmıştır. Çünkü adı Hrant Dink değil ülkücü Cengiz’dir. Görülen odur ki alayı birden Ermeni olanlar çoktan tükenmiştir. Alayı birden PKK’lı olanlar tükenmiştir. Esenyurt’taki saldırganlığı karşıt görüş diye sunmak edebe sığmaz.

Kategoriler

Güncel Gündem