Kamışlı'da bombalı saldırı: 3 kişi öldü

Rojava’nın Kamışlı kentinde bir lokantanın yakınında patlama meydana geldi. Patlamada 3 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Kamışlı’nın Wusta Mahallesi’nde şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamada 3 kişi hayatını kaybetti. 7 kişi de yaralandı.

Halep merkezli Ermeni Gazetesi Kantsasar'ın haberine göre, patlamada yaralananların ikisi Ermeni. Yaralananların kimlikleri Mher Pogosyan ve Hagop Mirzoyan olarak açıklandı. Yaralıların Kamışlı Hastanesi'nde tedavisi devam ediyor. 

Rojava’nın Kamışlı kentine bağlı Wusta Mahallesi’nde daha önce bombalı saldırıya uğrayan bir lokantanın yakınlarında akşam saatlerinde şiddetli bir patlama meydana geldi.

Patlamada, 3 kişinin hakayatını kaybetti 7 kişi, de yaralandı. Patlamaya bir motosikletin üzerine yerleştirilmiş bombanın patlamasının neden olduğu öğrenildi.

Yaralılar Kamişlı’daki Rehmê Hastanesi’ne kaldırıldı.

30 Aralık 2015’te, Hristiyan yurttaşların yoğunlukta yaşadığı Wusta Mahallesi’nde Miami ve Gabriel Lokantalarındaki Noel yemekleri bombalı saldırıların hedefi olmuş, saldırılarda 16 kişi yaşamını yitirmişti.

Kategoriler

Dünya



Yazar Hakkında