MELİH GÖKÇEK

GÜNCEL Hayko Bağdat: Ben Melih Gökçek’ten para kazanmalıydım

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e ‘Ermeni’ ve ‘iğrenç adam’ dediği için hakkında hakaret suçlamasıyla dava açılan yazar Hayko Bağdat’a bin 160 lira adli para cezası verildi. Konuya ilişkin ceza davasının dışında, bir de Melih Gökçek’in Hayko Bağdat’a açmış olduğu 10 bin liralık tazminat davası bulunuyor. İlk duruşması bugün yapılan tazminat davası, Mart ayına ertelendi. Davayla ilgili detayları ve konuya ilişkin görüşlerini Hayko Bağdat’a sorduk.
GÜNCEL Hayko Bağdat'tan Gökçek'e nefret söylemi davası

Yazar Hayko Bağdat, Melih Gökçek’in, kendisine Ermeni dendiği gerekçesiyle açtığı hakaret davasına karşı dava açtı. Gerekçede, Gökçek’in Ermeni kelimesini kullandığı her ifadenin nefret söylemi olduğu vurgulanıyor.
GÜNCEL “Ermeniler Gökçek’e dava açmalı”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e Ermeni dediği için, Gökçek’in ’tiksinti verici’ ifade ediyerek dava açtığı Hayko Bağdat, davanın tartışılmaya değer bir konuyu tekrar gündeme getirdiği görüşünde.
GÜNCEL Gökçek skandallarında yeni perde: Meğer Ermenilik tiksindiriciymiş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Hayko Bağdat’ın kendisiyle ilgili "melihgökçekermeniymiş" etiketiyle paylaşımlarda bulunmasına hakaret davası açtı. Gerekçe: "Halk tarafından bu kadar sevilen, sayılan birine yönelik olarak tiksinti veren anlamında kelime kullanıldı.”
GÜNCEL

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç’ın Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’in 'Ankara’yı parsel parsel sattığı' yönündeki açıklamasının ardından muhalefet partileri savcıyı göreve davet etti.
GÜNCEL Arınç'tan Gökçek'e sert çıkış: Haysiyetli bir insan değildir

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Çankaya Köşkü’nde ilk kez toplanan Bakanlar Kurulu toplantısının ardından konuştu. Haftasonu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik eleştirileriyle ilgili konuşan Bülent Arınç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in “Bülent Arınç seni istemiyoruz” açıklamasına sert yanıt verdi.
GÜNCEL Gökçek'ten Cem Özdemir'e ırkçı mesaj

Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek, Yerevan ziyareti sırasında soykırıma tanıma çağrısı yapan Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Cem Özdemir’i ırkçı bir mesajla hedef gösterdi.