Türkan Şoray’dan barış çağrısı

Türkan Şoray, hükümetin barış adına başlattığı Kürt açılımının başarıya ulaşacağını inandığını belirterek “Sağduyu, sabır ve hoşgörüyle barışı başaracağımıza inanıyorum. Artık barış gelsin. Herkes kucaklaşsın” dedi.

Türkiye sinemasının Sultanı Türkan Şoray , ‘Sinemam ve Ben’ adlı kitabının imza günü için gittiği Denizli’de, Kürt sorunun çözümü kapsamında barış adına atılan adımların başarıya ulaşacağına inandığını söyleyerek, “Sağduyu, sabır ve hoşgörüyle barışı başaracağımıza inanıyorum. Artık barış gelsin. Herkes kucaklaşsın” dedi.

‘Hükümetin Kürt açılımının başarıya ulaşacağına inanıyorum’

Türkan Şoray’ın kitabı için Teraspark Alışveriş Merkezi’nde imza günü düzenlendi. Alışveriş merkezinde büyük izdiham yaşandı. Binlerce kişi alışveriş merkezinde Türkan Şoray’a büyük ilgi gösterdi. Şoray, gösterilen büyük ilgiden duygulandı, “Hepinizi çok seviyorum. Herkesi öpüyorum” dedi.

Hayranlarıyla bir araya gelmeden önce alışveriş merkezinde basın toplantısı düzenleyen Şoray, soruları yanıtladı.

Türkan Şoray, hükümetin barış adına başlattığı Kürt açılımının başarıya ulaşacağını inandığını söyleyerek, 'Sağduyu, sabır ve hoşgörüyle barışı başaracağımıza inanıyorum. Artık barış gelsin. Duyguların tahammülü kalmadı, herkes kucaklaşsın” dedi.

Kategoriler

Güncel Gündem