Yerevan'da Kim Kardashian çılgınlığı

Amerikalı Ermeni televizyon yıldızı Kim Kardashian’ın Ermenistan ziyareti hem Ermenistan’da hem de dünya medyasında gündem oldu.

8 Nisan’da Yerevan’a gelen ve sekiz gün boyunca şehirde kalacak olan Kim Kardashian, kardeşi Khloe Kardiashian, eşi Kanye West ve kızı North West’e ülkede ilgi büyük. 

Babası Robert Kardashian’ın Ermeni köklerini keşfetmek için bu yolculuğa çıktığını açıklayan Kardashian’ın seyahati, yıllardır Kardashian’ların hayatını konu alan ‘Keeping Up with the Kardashians’ televizyon şovunda gösterilecek.  

Kardashian kardeşler, 9 Nisan’da Ermenistan Başbakanı Hovik Abrahamyan’la görüştü. Abrahamyan, ünlü yıldıza ‘Ermeni Soykırımı’nın tanınması için gösterdiği çabalardan dolayı’ teşekkür etti.

Instagram hesabından gezinin fotoğrafları paylaşan Kim Kardashian, “Asla unutma” etiketiyle paylaştığı fotoğrafa, “Ermeni olmaktan gurur duyan ve köklerini unutmayan bizlerle ne kadar gurur duyduğunu ifade eden Ermenistan Başbakanı Hovik Abrahamyan ile tanışmak benim için onurdu” notunu düştü.

Kardashian’ın Yerevan’da bulunan Soykırım Anıtı’nı da ziyaret etmesi bekleniyor.





Yazar Hakkında