Antalya'da ATSO önünde patlama

Antalya'da Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) otoparkında şiddetli bir patlama meydana geldi. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilirken Antalya Valiliğinin açıklamasına göre 10 kişi yaralandı.

Patlamaya neyin neden olduğu bilinmiyor. 

Antalya Valiliği'nin twitter hesabından yaptığı açıklamada, patlamanın sebebinin henüz bilinmediği, cam kesiğinden 10 kişinin yaralandığı belirtildi.

Açıklamada, "Saat 08.55 civarında ATSO açık otoparkında henüz sebebi anlaşılamayan bir patlama meydana gelmiştir. Patlama sonucunda herhangi bir can kaybı yoktur. Cam kesiğinden10 kişi yaralanmıştır. Olayın sebebiyle ilgili bulgulara ulaşıldıkça kamuoyuyla paylaşılacaktır" denildi.

Olay yerindeki Doğan Haber Ajansı (DHA) muhabiri, bir aracın tamamen parçalandığını, çevredeki araçların da hasar gördüğünü aktardı, bölgede hafif yaralıların ambulanslara bindirildiğini ifade etti.

Bugün öğleden sonra saatlerinde ATSO Meclis toplantısı gerçekleştirilecekti. Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel'in de toplantıya konuşmacı olarak katılması bekleniyordu.

Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel, olaya neyin neden olduğuna dair bilgilerin beklenmesi gerektiğini ifade etti. Türel, emniyet ve İçişleri Bakanlığı'ndan gelecek açıklamaların takip edilmesi gerektiğini söyledi. 

Kategoriler

Güncel Türkiye

Etiketler

Antalya patlama


Yazar Hakkında