Efe ve Lara’nın ilk müthiş spor anketi

LARA İNTEPE - EFE ALYANAK 

Biz spor anketini sporu sevdiğimiz için yaptık ve yaparken çok eğlendik. Bu anket bizim ilk anketimizdi. Birçok öğrenci bizimle gurur duydu.

Bu okulun ortaokulunun toplam mevcudu 59 kişi. Biz bu anketi bazı öğrenciler okulda olmadığı için 42 kişi ile konuşarak yaptık.   Bu anketi öğrencilere teneffüste dağıttığımız için masaların üzerine bırakıp diğer teneffüste topladık.

Spor yaparken hiç sakatlandınız mı sorusuna çoğu kişi evet dedi. Sizce spor neden yapılır sorusuna ise 9 kişi eğlenmek için dedi.

Çarpıcı sonuçlar

Sizce spor neden yapılır diye sorduğumuzda bu soruya takım ve takım olmayı öğrenmek için şıkkını işaretleyen 27 kişi oldu, en çok bu seçildi. Sorduğumuz sorunun cevabına göre neredeyse hiç kimse ödül almak için spor yapmıyor. Sadece 1 kişi bu şıkkı işaretlemişti. İkinci soruda ise en sevdiğiniz spor dalı nedir diye sorduk. Bu soruda ise en çok seçilen şık futbol olmuş. Bu şıkkı 14 kişi işaretledi. Bu soruya ikinci en fazla cevap basketbol olmuş. Bu şıkkı 10 kişi işaretlemiş. 3. Soruda hangi sporu yaptıklarını sorduk ve yine en çok işaretlenen şık futbol oldu.