CorISTAnbul Oda Korosu'ndan 'aşk her şeyi fetheder'

CorISTAnbul Oda Korosu, yarın Harbiye St. Esprit Katedrali'nde ‘aşk’ temalı bir konser veriyor. Kurucu şef Arda Ardaşes Agoşyan'ın bestelerine Aşkın Ensemble ile Dolce Brass Bakır Nefesli Çalgılar grubunun da eşlik edeceği konser herkese açık ve ücretsiz.

CorISTAnbul Oda Korosu, Harbiye St. Esprit Katedrali'nde ‘aşk’ temalı bir konser veriyor. Kurucu şef Arda Ardaşes  Agoşyan'ın bestelerinden oluşacak konser 11 Haziran Çarşamba (yarın) herkese açık ve ücretsiz.

Virgil'in 'Aşk her şeyi fetheder - Amor Vincit Omnia' sözlerinin izinden giderek oluşuturulan konser temasında CorISTAnbul Oda Korosu’na Prof. Cihat Aşkın'ın kurduğu Aşkın Ensemble ile Dolce Brass Bakır Nefesli Çalgılar grubu eşlik edecek.

Bariton Kevork  Tavityan ve CorISTAnbul Oda Korosu yardımcı şefi soprano Natali Boğosyan’ın solistliğinde gerçekleşecek dinletide Arda Ardaşes Agoşyan'ın bestelediği 'Mecnûn' , 'Sayat Nova' ve 'Odysseus' adlı eserlerin Türkiye ve dünya prömiyerleri yapılacak.

Agoşyan, org  konçertosunu geçen konserlerinde olduğu gibi yine kendisi çalıp yönetecek.  Konserde seslendirilecek Agoşyan bestesi 'Romeo and Juliet' ise prömiyerini 2011 yılında Hamburglu Ensemble Vocal ile birlikte İstanbul'da yapmıştı.

'Aşk her şeyi fetheder” balıklı konser Çarşamba akşamı saat 20.00’de Harbiye St. Esprit Katedrali'nde başlayacak. 

Kategoriler

Kültür Sanat Korolar