SEVGİ SOFRASI

TOPLUM Vartuhyan toplumdan destek bekliyor

Okullar yarına kurulan sevgi sofralarında, bu hafta sıra Topkapı Levon Vartuhyan’daydı. Vakıf Başkanı Şant Çakmakçı, okulun faaliyetleri ve vakfın bütçesine ilişkin konuştu.
TOPLUM Sahakyan’da bütçe tamam

Okullar yararına düzenlenen sevgi sofralarının ilki Sahakyan Nunyan Okulu için Samatya Surp Kevork Kilisesi’nde kuruldu.
TOPLUM ‘Cemaatimiz her yıl 500 kişi azalıyor’

Samatya Surp Kevork Kilisesi Yönetim Kurulu Başkanı Yesayi Demir: "Geçen sene 647 kişi cemaatimizde hayatını kaybetmiş, 142 Bısag (düğün), 120 vaftiz yapılmış. Bu rakamlar önemli bir gerçekliği işaret ediyor. Her yıl nüfusumuz en az beş yüz kişi azalıyor. Üzerinde düşünmemiz gerekiyor."
TOPLUM Bu pazar sevgi sofrası Dadyan yararına

Sevgi sofraları 13 Aralık pazar günü Dadyan Okulu yararına kurulacak. Vakıf Başkanı Mesut Özdemir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Nail Toplayıcı ve Tanyel Haçikoğlu, madağ öncesi vakfın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
TOPLUM Yeşilköy Vakfı’ndan yeni yıl müjdesi

Yeşilköy madağında, ‘Halk Pazarı’ olarak bilinen ve büyük bir hukuk mücadelesiyle geri alınan mezarlık arazisine ilişkin projenin ayrıntıları ve yeni gelir kaynağı kamuoyuyla paylaşıldı.
TOPLUM Bakırköy’de madağ Dadyan’ın yeni binası için

Yeni öğretim yılının başlamasıyla sıklaşan madağ sofraları bu kez Bakırköy’de Dadyan Okulu için kuruluyor. 9 Kasım Pazar günü düzenlenecek Badarak ayininin ardından kurulacak sevgi sofralarında, inşa çalışmaları iki yıldır süren Dadyan Okulu’nun modern binası için hayırseverlerin desteği aranacak.