Mehmet Ali Birand'ın hayatını kaybettiği iddiasını oğlu Umur Birand yalanladı

Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand'ın beyin ölümü gerçekleştiği iddia edildi. Söylentilerden sonra Mehmet Ali Birand'ın oğlu Umur Birand açıklama yaptı. Umur Birand Twitter'dan bu mesajı yazdı: 'Ben Umur Birand, babam halen yoğun bakımda. İyileşmesi için dua ediyoruz. Gösterdiğiniz sıcak ilgi için çok teşekkurler' Birand, dün safra kesesindeki stent değişimi için ameliyat geçirmişti.

Safra yollarındaki sorun sebebiyle Özel Amerikan Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan Mehmet Ali Birand’ın beyin ölümünün gerçekleştiği yönünde haberler yayılmıştı.

Hastane yetkilileri dün yaptığı açıklamada Birand’ın safra yollarındaki darlığa yönelik bir girişim geçirdiğini ve gözlenen kardiyak sorunlar nedeniyle yoğun bakımda izlendiğini açıklamıştı.

 

Amerikan Hastanesi: Birand'ın yoğun bakımda tedavisi sürüyor

Birand'ın hayatını kaybettiğine ilişkin sosyal medyada çıkan haberler üzerine Amerikan Hastanesi'nden yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada, 'Mehmet Ali Birand hastanemizde yatmakta olup, yoğun bakımda tedavisine devam edilmektedir. Sağlık durumundaki gelişmeler basınla yazılı olarak paylaşılacaktır.' denildi.

Kategoriler

Güncel Basın