AMEDSPOR

GÜNCEL Amedspor Başkanı Yıldırım: “İlk kez insan hayatına kastedildi”

5 Mart’ta Bursa’da oynanan Bursaspor-Amedspor maçı öncesi Amedspor oyuncularının kaldığı otelin önünde saldırılar yaşandı. Bursaspor taraftarı, otel binası önünde havai fişekler patlatmayı ve ırkçı sloganlar atmayı gece geç saatlere kadar sürdürdü. Ertesi gün oynanan maçta da Amedspor futbolcuları saldırıya uğradı. Bursaspor tribünlerinde JİTEM posterleri açıldı, sahaya kurşun ve bıçak atıldı. Amedspor Başkanı Selahattin Yıldırım gelişmeleri değerlendirdi.
GÜNCEL Amedspor’a Sivas’ta otel verilmedi

Amedspor, Sivas Belediyespor’la yapacağı karşılaşma için geldiği Sivas’ta hiçbir otele alınmadı. Kulüp üyeleri, valilik ve federasyonun araya girmesiyle kentin 35 kilometre uzağındaki bir otele yerleşebildi.
GÜNCEL Amedspor, Fenerbahçe maçına çıkmayabilir

Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe’yel eşleşen Amedspor, kura çekiminden üç saat sonra PFDK kararıyla 1 maç seyircisiz oynama cezası aldı. Ceza, Başakşehir deplasmanında Amedspor taraftarının attığı “Barikat burada dimdik ayakta”, “Her yer Sur, her yer direniş” sloganlarıyla ‘ideolojik propaganda’ yaptığı gerekçesiyle verildi. Ayrıca Amedspor tesisleri dün akşam Terörle Mücadele Şubesi polislerince basıldı.